Usi Interior

Usi interior lemn

Colecţiile impresionante de modele şi finisaje variază de la uşile clasice din lemn masiv la cele moderne din aluminiu cu finisaj de oţel inoxidabil sau tip filomuro. Oferă, de asemenea, o multitudine de produse care garantează posibilităţi nenumărate de amenajare - boiserie, parchet, dressing-uri.

Un criteriu pe care cei ce pleacă la cumpărături, trebuie să îl aibă în vedere, este acela al asortării ușii de interior cu designul casei. Toti designerii consideră acest element unul foarte important, atunci când vine vorba despre criteriul de ordin estetic. Este necesar de știut, cu ce se doresc asortate aceste usi interior lemn ca nuanță și dacă se dorește ca ușa să iasă în evidență ca obiect de sine stătător sau nu.

Ușile albe, dar și cele foarte simple sunt potrivite unui stil modern sau minimalist. Ușile cu decupaje de siclă și tablii (incadramente cu frezari decorative), cu nuanțe închise de lemn,  se potrivesc mai degrabă unui stil clasic. Pentru alegerea unei culori potrivite este bine să țineți cont de culorile pardoselei și a amenjării interoare. Fie pot fi alese în aceeași nuanță, fie pot contrasta ușor și foarte plăcut. Astfel, dacă sunteți adeptul ușilor albe, puteți alege fie un parchet deschis la culoare, fie un parchet în culoare natură, de exemplu stejar deschis. 

Dacă construcția casei este una clasică ar trebui aleasă o ușă puțin mai deosebită. Impunătoare, însă nu foarte încărcată. Elementele de decor ale ușii alese nu trebuie să fie foarte numeroase în acest caz. Astfel, în funcție de arhitectura casei trebuie să aveți în vedere alegerea ușilor de interior sau de exterior.

La KAUS oferim toate sfaturile necesare de care tu ai nevoie atunci când ai ajuns la etapa de amenajarea casei cu uși. Avem o gamă variată de usi interior lemn, indiferent care va fi stilul catre care vrei să te îndrepți!

Call Now ButtonSuna Acum