Scări Exterior

Scari exterioare – arta metalică și a lemnului tratat pentru exterior într-un dans fermecător în curtea ta

Scările de exterior reprezintă o alegere tot mai des întalnită în România. Dacă în Europa de Vest o scară metalică pentru exterior impunea tratarea metalului  împotriva fenomenului de coroziune prin zincare termica, în România din considerente financiare și poate comoditate acest lucru era omis. Scările metalice erau grunduite și apoi vopsite necesitând întreținere periodică. Din fericire aceste vremuri au apus. Găsim acum în magazinele de specialitate, scari exterioare, de o calitate superioară.

Odată cu dezvoltarea pieței au apărut și variantele de scari exterioare zincate termic cu trepte din gratare zincate la un preț accesibil. Scările zincate necesită o manoperă suplimentară pentru execuția îmbinărilor metalice. Scara este ridicată în secție și apoi se face zincarea. La șantier se face  montajul prin îmbinări mecanice fără suduri.

Sunt folosite și în spații interioare cu un mediu puternic coroziv. Scările de exterior  au  diferite forme, cum ar fi: scări drepte, scări balansate, scări cu podest de odihnă, scări secundare, scări spiralate – elicoidale.

Call Now ButtonSuna Acum