Accesorii Parchet / Montaj

Accesorii parchet – produse recomandate și garantate de KAUS

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o varietate mare de accesorii pentru parchet. Fie că ai nevoie de plinte parchet, profil de închidere și limitare pardoseli, fie de adezivi și produse de întreținere, la KAUS te asigurăm de calitate. Dacă dorești să te ajutăm și la montaj, nimic mai simplu. Suntem aici pentru tine!

Plinte parchet

Plinta o poți asorta cu parchetul sau poate fi în contrast cu acesta, poate fi de aceeași culoare cu peretele sau în contrast, poate fi asortată cu restul lemnăriei din cameră (uși, ferestre etc.), poate fi în ton cu covorul și draperiile sau cu mobilierul. Ai nenumărate variante și posibilități de a folosi aceste plinte parchet. Dacă pe partea estetică ești liber să alegi după bunul plac, la partea de funcționalitate este bine să fii informat, pentru a putea fi pe deplin mulțumit de modelul achiziționat. 

La KAUS găsești și produse de întreținere/protecție de care parchetul tău va avea nevoie. Specialiștii recomandă folosirea unor produse profesionale pentru curățare și întreținere. 

plinta-logo

Plintă

Detaliază...

protectie-parchet

Produse Întreținere / Protecție

Detaliază...

nas-logo

Profil Închidere Pardoseli (NAS)

Detaliază...

profil-logo

Profil de limitare Pardoseli

Detaliază...

adezivi-logo

Adezivi

Detaliază...

Call Now ButtonSuna Acum