Pardoseli Vinilice

Pardoseli vinilice

Destinat oricărui spațiu locuit

Plăcile și dalele de lux din Vynil – LVT sunt soluția ideală pentru multiple amenajări! Fie că este vorba de amenajările rezidențiale, amenajări de birouri sau camere de hotel, există pentru fiecare, colecția potrivită de pardoseala vinil.

Datorită avantajelor oferite, acest tip de pardoseală reprezintă o alternativă revoluționară la pardoselile clasice. Unul dintre principalele avantaje este aspectul foarte realistic și original al pardoselii. Pentru a răspunde exigențelor legate de design pardoseala vinil, există o varietate de coduri de culoare pentru fiecare colecție.

În funcție de spațiul unde se doreste integrarea acestui tip de pardoseala vinil, există două variante disponibile de dimensiuni/format si două variante design:

– Plăci/ Plank-uri cu aspect realistic de lemn în esența sa – noduri, crăpături, îmbinări, patina timpului;

– Dale cu aspect realistic mineral –  marmură, travertin, piatră.

Un alt avantaj deosebit de important, este legat de cele trei variante de montaj. În funcție de caracteristicile tehnice ale amenajării, se va alege varianta potrivita.

Cele trei variante de montaj sunt umatoarele:

1. Lipire permanentă cu adeziv acrilic pe stratul suport;

2. Lipire nepermanentă cu adeziv fixator;

3. Montaj flotant, fără lipire pe stratul suport.

 

Aspectul uimitor de realistic este realizat printr-un ansamblu tehnologic, care cuprinde urmatoarele aspecte: desenul (print-ul) modelului si embosarea. Aceasta din urma reprezintă reliefarea suprafeței prin mai multe metode, precum si din marginile teșite ale plăcilor, dalelor.  Prin această procedură, este creat efectul 3D al pardoselii.

Curățarea ușoară pentru pardoseala vinil

Suprafața vinilului este foarte ușor de curățat. Este suficient ca aceasta să fie măturată și spălată cu ajutorul unui mop. Poți folosi soluție pentru podea care nu necesită clătire.

Rezistența la umezeală

Vinilul bine instalat, este total impermeabil. Astfel, este perfect pentru a fi instalat în încăperi precum baia sau bucătăria.

Call Now ButtonSuna Acum