Parchet

KAUS îți oferă colecții complete de parchet lemn masiv, parchet stratificat sau parchet exotic, disponibile într-o varietate de esențe autohtone și exotice, printre care amintim: stejar, nuc, frasin, merbau, doussie …etc. În concluzie, orice fel de pardoseală din lemn vă doriți, o putem produce sau comercializa. Atunci când alegi parchetul trebuie să ai în vedere faptul ca acesta este un produs care trebuie să te țină ani buni, și pentru asta nu trebuie să faci rabat la calitate. De asemenea, mai trebuie să știi că este un produs care ajută foarte mult amenajarea, stilul și atmosfera casei tale, prin urmare nu alege un parchet fără să cântărești bine calitatea produsului cumpărat. Vă prezentăm oferta noastră, iar pentru orice întrebare, sfat sau nelămurile suntem disponibili. Calitatea trebuie neapărat luată în calcul. 

PARCHET LEMN MASIV

PARCHET ARTISTIC, CU MODELE

PARCHET LEMN STRATIFICAT

MOZAIC LEMN

Printre lucrurile pe care trebuie să le alegi pentru casa ta se numără și parchetul. Dacă unele lucruri sunt mai puțin importante și pot fi inlocuite după o perioadă de timp relativ scurtă, alegerea parchetului este o treabă importantă, o treabă căreia trebuie să îi acorzi atenția cuvenită. La Kaus ținem cont de nevoile clientului, așa că nu ezita să ne contactezi pentru a vedea modelele noastre de parchet lemn. Știm că pretențiile cresc de la an la an și de la casă la casă, de aceea lucrăm constant la gama noastră de produse.

Este foarte important să alegi tipul și modelul de parchet și în funcție de traficul din fiecare cameră. Nu în toate camerele și zonele din casă este același trafic și același grad de activitate și din acest motiv este bine să faci alegerea potrivită pentru fiecare zonă în parte. Principalul indicator în alegerea parchetului îl reprezintă clasa de trafic. Există 2 clase de trafic: rezidențial și comercial. De asemenea, un alt factor care contribuie foarte mult la rezistența parchetului este grosimea parchetului. Cu cât parchetul este mai gros cu atât acesta este mai rezistent în timp și face față unui trafic mai intens. 

Call Now ButtonSuna Acum