PARCHET LEMN MASIV INDUSTRIAL

Parchet lemn masiv industrial

Cel mai stabil produs din gama pardoselilor din lemn masiv

Parchetul industrial sau parchet trafic intens este realizat din lamele de parchet înguste de 8 sau 16 mm și grosimi de 14 sau 22 mm. Este cel mai stabil produs din gama pardoseli din lemn masiv. Datorită rezistenței la uzură este unanim recomandat a fi folosit cu precădere în spații de birouri, spații comerciale, hale sau în zonele cu trafic foarte ridicat.

Deși variația de culoare este ridicată, datorită îngustimii reduse a fiecărei lamele, aspectul per ansamblu a suprafețelor montate devine uniform și deosebit de plăcut. Datorită proprietăților deosebite, parchetul industrial a devenit o soluție folosită de mulți, în prezent și în spații rezidențiale. Unii specialiști în amenajari interioare susțin că pentru a obține o pardoseală de calitate superioară trebuie să alegem, fără îndoială, parchetul din lemn masiv. 

Parchetul este o soluție de pardoseală extrem de potrivită, nu doar pentru proiectele rezidențiale, ci si pentru cele de trafic intens. Îl vei găsi sub denumirea de parchet trafic intens din lemn masiv sau parchet industrial. Acesta este durabil si poate rezista zeci de ani, dacă este întreținut în mod corespunzător. Pentru a menține aspectul plăcut vizual sunt necesare doar câteva acțiuni de refinisare și reparare a zgârieturilor după o anumită perioadă de timp.

Acesta sugerează tehnicitate și rezistență, dar parchetul industrial – care e de fapt parchet din lemn masiv – este ideal și pentru locuințe. Mai ales că nici acestea nu sunt ferite de traficul intens, doar că poate nu ne dăm seama de acest lucru.

Avantajele unui parchet trafic intens/industrial:

–  Rezistență îndelungată, în jurul a 100 de ani
–  Poate fi montat pe șape încălzite (încălzire în pardoseală)
–  Poate fi rașchetat de mai multe ori
–  Pardoseală extrem de robusta, dar cu un aspect delicat
–  Este realizat din lamele de mici dimensiuni, creează un aspect estetic deosebit

Call Now ButtonSuna Acum