Parchet lemn stratificat

Parchet lemn stratificat

Există multiple variante de parchet lemn stratificat. Principalul avantaj al parchetului stratificat este stabilitatea dimensională crescută. Gama noastră variată de pardoseli interioare cuprinde si tipul de parchet stratificat, o soluție potrivită, durabilă și deosebit de estetică, pentru șape incălzite.

PARCHET STRATIFICAT STEJAR

PARCHET STRATIFICAT EXOTIC

Despre modelele de parchet lemn stratificat trebuie să știi că se obțin prin combinarea parchetului laminat cu cel masiv. Adică, este un produs obținut din suprapunerea mai multor straturi. Dar, spre deosebire de parchetul laminat care este sintetic, aici este vorba de straturi de lemn.

 Modelul de parchet lemn stratificat, găsit și în gama Kaus.ro, este mult mai stabil dimensional datorită modului de realizare (dispunerea perpendiculară a straturilor). Se poate montat fără probleme în zone unde cel masiv nu este recomandat. Poate fi montat direct pe planșeul de beton dacă acesta are umiditatea de maximum 4%. Este mai rezistent din punct de vedere mecanic, dar nu trebuie uitat totuși că primul strat este tot un strat de lemn masiv. Parchetul stratificat poate fi finisat din fabrică sau după montaj. Finisarea în producție se face cu uleiuri sau lacuri foarte reziste la zgâriere sau șocuri mecanice. Finisarea după montaj poate fi făcută cu ceară, ulei sau cu lacuri speciale pentru trafic, cu duritate mare. În timp, dacă acesta se zgârie poate fi rașchetat și refinisat cu ceară, ulei sau cu lacuri speciale pentru trafic.

Call Now ButtonSuna Acum