Parchet lemn masiv

Modelele de parchet lemn masiv pe care le găsiți în portofoliul KAUS.ro este mai mult decât o pardoseală. Parchetul masiv înseamnă valoare, stil și eleganță. Oferă caldură și personalitate oricărei încăperi. Parchetul masiv este produs într-o gamă variată de culori, din lemn masiv finisat și nefinisat. Duritatea si durabilitatea, caracteristicile de baza ale lemnului masiv, se îmbină perfect cu aspectul practic și estetic. Parchetul din lemn masiv poate fi ales dintr-o gamă variată de stil, culoare și esență.

PARCHET LEMN MASIV STEJAR

PARCHET LEMN MASIV INDUSTRIAL

PARCHET LEMN MASIV EXOTIC

PARCHET LEMN MASIV BAIE

Parchetul din lemn masiv reprezintă o variantă foarte elegantă și deosebită pentru a realiza un design spectaculos indiferent de încăpere. Acest tip de parchet redă o senzație plăcută și primitoare indiferent de locuința în care este amplasat. Modelele de parchet de lemn sunt obținute din esențe tari de lemn pentru a putea rezista presiunii și agresiunilor mecanice la care este supus, dar și traficului. Acest model este superior celorlalte tipuri de parchet datorită construcției sale din produse naturale și al aspectului deosebit.

Acest tip de parchet este disponibil și în gama noastră de produse. Înainte de a pleca la cumpărături, fie ele și online, află că un parchet lemn masiv este realizat dintr-o singură bucată de lemn de esență tare. Datorită grosimii sale, un parchet lemn masiv poate fi șlefuit și refinisat timp de mai multe generații. Acesta are un aspect clasic care nu se demodează în timp. Și asta nu poate să nu ne încânte. 

E foarte important să știți că durata de viață a parchetului este influențată de gradul de umiditate al încăperii, de calitatea montajului, dar și de calitatea materialelor care sunt folosite pentru montarea și finisarea acestuia.

Află de aici mai multe detalii tehnice generale despre parchetul din lemn masiv. Iar dacă ai nevoie de consultanță înainte de a lua decizia de cumpărare, ne poți contacta pentru consultanță de specialitate în materie de parchet, accesorii și întreținere.

Call Now ButtonSuna Acum