Parchet Lemn Masiv Exotic

Parchet lemn masiv exotic

KAUS pune la dispoziția dumneavoastră esențe exotice atent selectate.

Teak

parchet lemn masiv exotic

Parchetul teak se încadrează în categoria de parchet lemn masiv exotic și a câștigat teren pe piața românească datorită culorii și texturii deosebite. Mai puțin sunt cunoscute proprietățile acestei specii de lemn, care îl fac deosebit și practic pentru diferite aplicații.

parchet lemn masiv exotic

Parchetul de teak este rezistent la umezeală, de duritate medie-mare și ușor de lucrat. Culoarea aurie și textura deosebită îi conferă un aspect rafinat.  Este un lemn uleios, care se comportă impecabil în condiții de umiditate sporită.

Dousie

parchet lemn masiv exotic

Parchetul din lemn de doussie este în opinia multora sinonimul luxului în domeniul pardoselilor. Acest model de face parte din categoria de parchet lemn masiv exotic. Are fibra ondulată cu diferențe ușor variate de nuanțe. Modelele de parchet doussie pot fi montate pe șape încălzite, cu lipire sau în sistem flotant dacă are click 

parchet lemn masiv exotic

Este un model de origine africană, și prezintă, în general, o culoare orange – roșu culoarea de bază și ajunge pe longitudinea fibrei până la o nuanță de maron cu reflexe aurii pentru clasa royal și nuanțe mai închise sau deschise de galben –roșu – maroniu, la clasele de calitate inferioare. 

Iroko

parchet lemn masiv exotic

Aspectul natural al lemnului, cu noduri și variațiile de culoare, este cu adevărat reflectă în acest parchet lemn masiv exotic. Este alegerea perfecta pentru spații mari. Datorită stabilității dimensionale bune poate fi montat în spații cu umiditate ridicată, respectiv baie sau bucătărie și pe pardoselile încălzite.

parchet lemn masiv exotic

Denumit cateodată și teak african, Iroko este un lemn de o superbă culoare gălbuie, foarte spectaculoasă, ușor satinat. În timp se închide spre gălbui maroniu. Este un lemn cu duritate medie , flexibil, cu stabilitate dimensională foarte bună

Alte esențe exotice

parchet lemn masiv exotic
Call Now ButtonSuna Acum