PARCHET BAIE

Parchet lemn masiv baie

KAUS vă prezintă o gamă variată de parchet pentru baie

ESENȚE NOBILE PARCHET BAIE

La Kaus, parchetul care se montează în baie este de o înaltă calitate. Diversele modele de parchet baie trebuie să îndeplinească anumite criterii esențiale. Pentru ca în timp să își păstreze farmecul și frumusețea. Ideal pentru baie sunt dimensiunile de lamelă cât mai mari și esențele de lemn mai puțin sensibile la umiditate, care au și un coeficient de contracție și dilatație foarte scăzut. 

Folosind produse speciale pentru etanșeizare și tratare a lemnului, aveți garanția că parchetul montat în baie va rezista multă vreme. Cele mai cunoscute esente exotice, potrivite montajului in medii cu umiditate sunt: teak, doussie, iroko, acacia, merbau, wenge. Pentru a vă bucura timp îndelungat de de pardoseală din lemn montată în aceste spații cu umiditate, e necersar  să respectați următoarele instrucțiuni:

–  apa nu trebuie să stea mult timp pe parchet, după ce s-a folosit cada, chiuveta sau dusul;

– de asemenea, încăperea trebuie aerisită bine, pentru că aburul să nu se înfiltreze în parchet;
– curățarea se face săptămânal cu apă și detergent special, mop cu talpă și lavetă microfibră;

DE REȚINUT: O temperatură cuprinsă între 20-23 de grade Celsius, cu o umiditate relativă a aerului cuprinsă între 40% si 65%, sunt premizele ideale pentru un parchet montat în baie, astfel încât, lemnul să se simtă în largul lui și foarte stabil. 

Call Now ButtonSuna Acum