Mozaic lemn

Mozaic lemn

Un plus de eleganță pentru tine

Modelele de mozaic lemn comercializate de Kaus sunt produse cu un finisaj extrem de atrăgător. Acesta este folosit în special în placarea bucătriilor și camerelor de zi. Acest model de mozaic lemn, disponibil în gama noastră de produse, poate fi intregat foarte ușor în orice cameră. De ce? Datorită aspectului elegant și modern. 

Mozaicul din lemn este un produs nou, care deschide multiple perspective pentru designeri si proiectanți. Dar si pentru oricine apreciază căldura si efectul natural al lemnului în spațiul de locuit sau de lucru. Gama cromatică este diversă. Asigurată atât de multiplele esenţe de lemn preţios utilizate, cât şi de minuţiozitatea finisajului fiecărui element în parte.

Măsurile elementelor sunt şi ele diverse, astfel încât se poate crea o ţesătură mozaicală diferită de la un proiect la altul. Reţeaua de susţinere a elementelor mozaicului permite mişcarea liberă a fiecarui element. Nemaifiind obligat să urmeze o suprafaţă plană, permitându-i acestuia să se muleze pe diferite tipuri de profile.

Rezultul este un material absolut “viu”, atât ca material utilizat (lemnul), cât şi ca grad de declinare în spaţiu, după imaginaţia fiecăruia.

Lemnul, fiind un material natural, e sensibil la variaţiile climatice şi la umiditatea ambientală. Aceşti parametrii trebuie să oscileze în jurul valorilor de: 40-60% umiditate relativă şi 18-22 °C. Din punct de vedere al calităţii, acest produs se conformează normelor europene EN 13489; lăcuirea este acrylică.

Cu o diversitate foarte mare de forme, culori, mărimi, mozaicul din lemn poate fi folosit ca decor în orice spațiu al locuinței. Dar și în spații de interes public (recepții hoteluri, restaurante, baruri, terase) .

Call Now ButtonSuna Acum